Зґвалтував і пограбував: у поліції розповіли подробиці нападу на малолітню калушанку. ФОТО

Подія трапилася вчора, 7 листопада, близько 14 години, коли дев’ятирічна дівчинка йшла зі школи по залізничній колії.

Неподалік додому на школярку напав невідомий чоловік, який вчинив задоволення статевої пристрасті неприроднім шляхом і заволодів мобільним телефоном дитини. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Після чого, дівчинка самотужки змогла вирватись від зловмисника, побігла додому та розказала про все своїй матері, яка відразу ж зателефонувала до поліції.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Калуського відділу поліції та проведеними пошуковими заходами через півтори години після повідомлення правоохоронці встановили особу нападника. 28-річного жителя Рожнятівського району затримали неподалік місця скоєння кримінального правопорушення.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 (Насильнецьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. З потерпілою дівчинкою спілкуються психологи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.