Криваві ревнощі: чоловік зарізав дружину, а потім намагався вкоротити собі віку. ФОТО 18+

Вчора, 8 листопада, чоловік жорстоко вбив свою дружину через ревнощі, а потім намагався вкоротити собі віку.

Так, жахлива історія трапилася на Закарпатті, чоловік подзвонив у поліцію та повідомив про вбивство. Згодом правоохоронці вияснили, що трагедію бачили свідки, повідомляє WestNews з посиланням на Новини Закарпаття.

Місцева мешканка розповіла, що до їх односельчанки просто на вулиці підійшов чоловік, з яким та не проживала вже майже рік. 31-річний чоловік посварився з 34-річною дружиною, після чого дістав ніж і вдарив її у шию. Жінка померла ще до приїзду медиків, а чоловік втік. Потерпіла була матір’ю двох малолітніх дітей.

З місця події вбивця зник, проте поліція знайшла його за кілометр від місця скоєння злочину. Чоловік намагався покінчити життя самогубством, перерізавши собі вени. Працівники поліції не допустили цього.  Чоловік пояснив, що вбив дружину через ревнощі. Підозрюваного затримано, його охороняє поліція, доки лікарі надають медичну допомогу. Знаряддя злочину вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

До слова, на Прикарпатті чоловік вбив свою співмешканку через ревнощі. Так 42-річний житель Косівського району, прийшовши додому, застав свою 46-річну співмешканку в п’яному вигляді і на грунті ревнощів спричинив їй тілесні ушкодження, вдаривши кухонним ножем в ділянку задньої поверхні колінного суглобу, після чого покинув будинок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.