У Франківську маленькі красуні позмагалися за титул “Міні Міс Прикарпаття 2016″

У суботу, 16 квітня, у Івано-Франківську провели конкурс “Міні Міс Прикарпаття 2016″.

Його учасниці – дівчатка віком від 8 до 14 років з Франківщини. Загалом – 29 маленьких красунь. Більшість з них – вихованки модельних шкіл. Вони продемонстрували свої розумові здібності, таланти та вміння дефілювати.

12992819_1119079784825906_1950213178_n

Найкращих обирало журі. Серед них – чемпіонка світу з тхеквондо Тетяна Войтович, керівник вокальної студії Ірина Батюк, українська топ-модель з Франківська Маріанна Майданська та керівник студії танцю “SoloWay” Антоніна Терсенова.

Дівчатка готувалися до конкурсу не один місяць. Кожна з них старалася якнайкраще виступити, аби перемогти та поїхати на всеукраїнський етап. До слова, міні-міс Прикарпаття обирали у трьох вікових категоріях : молодшій, середній та старшій.

“Дві мої внучки беруть участь в цьому заході. Одній з них вісім років, іншій 14. Обидві хочуть перемогти, – каже Ірина Рязанцева. – Готувалися протягом двох місяців, вивчали номери для конкурсу талантів, вибирали плаття для дефіле. Все було як в дорослих і навіть серйозніше, бо це ж дітки”.

За словами голови конкурсу та директорки модельної школи “Ювента” Тетяни Терсенової-Заводської, декілька учасниць поїдуть на “Міні Міс Україна”, декілька на “Міні Міс топ-модель Україна” та на “Міні Міс Західна Україна”, ще деякі на Міжнародний конкурс краси в Грецію.

Отже, в молодшій групі Міні Міс Прикарпаття стала Вероніка Алексєєва, в середній – Ксенія Федоричак, старшій – Анастасія Рязанцева. Вони поїдуть на всеукраїнський конкурс “Міні Міс України”.

Окрім того, обрали дівчаток, які поїдуть на всеукраїнський конкурс “Міні Міс топ-модель України”:Ангеліна Пегей  в молодшій групі, Анастасія Барщук в середній та Діана Слободян  в старшій. Приз глядацьких симпатій виборола Вікторія Адамчук.

Читайте також  На Прикарпатті курортне селище атакують вовки

IMG_0162

IMG_0167

IMG_0173
IMG_0184

IMG_0185

IMG_0188

IMG_0189

IMG_0191

Також всі учасниці отримали призи від спонсорів заходу, а деякі з них стануть обличчям франківських торгівельних марок на один рік.

Джерело http://report.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: