В Івано – Франківську правоохоронці вилучили на кордоні партію наркотиків на 3 млн грн

СБУ ліквідувала канал постачання наркотику Subutex в Україну на Івано-Франківщині. ФОТОрепортаж

640x480 (1)

 Налагодив наркотрафік 35-річний житель обласного центру.

Як наголошується, він організував придбання наркотику за кордоном і збував його на території Івано-Франківської та інших областей. До злочинної діяльності зловмисник залучив спільника, який перевозив наркотики.

“Правоохоронці одночасно затримали кур’єра під час перевезення десяти з половиною тисяч наркотичних таблеток через кордон і організатора контрабанди у власному будинку. З автомобіля, що належить кур’єру, співробітники СБУ вилучили таблетки Subutex із вмістом наркотичної речовини бупренорфін, заховані в мішках із собачим кормом і пачках з кавою. Вартість вилученої партії наркотиків на “чорному ринку” становить понад три мільйони гривень”, – сказано в повідомленні.

 640x480

640x480 (5)

 

640x480 (6)

 

640x480 (4)

 

640x480 (3)

 

640x480 (2)

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України. Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Тривають невідкладні слідчі дії.У відомстві зазначили, що це друге впродовж місяця затримання організаторів контрабанди наркотиків у області. Наприкінці березня співробітники Івано-Франківського управління СБУ затримали чотирьох злочинців з партією в 30 тисяч наркотаблеток.

Джерело:http://ua.censor.net

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: