По тривозі підняли Нацполіцію, Нацгвардію та СБУ: що відбувається в Києві

 

Столичні спецназівці заблокували автомобіль з вибухівкою

Подробиці повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Інцидент стався на парковці торгового центру на Осокорках у Дарницькому районі – увагу співробітників полку поліції особливого призначення привернув автомобіль «Фольксваген», в салоні якого знаходилися двоє чоловіків.

 

 

Під час огляду транспортного засобу поліцейські знайшли в багажнику рюкзак, в якому було п’ять брикетів пластида загальною вагою 6,5 кг і 10 електродетонаторів. При цьому вибухівка була підготовлена ​​до використання.

 

«З молодими людьми, які її перевозили і не мали при собі засобів зв’язку, спілкуються слідчі. Ймовірно, у них є спільники. Слідчо-оперативна група проводить документування і встановлює всі обставини події », – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Відзначимо, за наказом начальника Головного управління національної поліції в місті Києві Андрія Крищенка всі патрульні наряди (як піші, так і автомобільні) переведені в режим підвищеної готовності – копи будуть посилено патрулювати вокзали, станції метрополітену та місця масового перебування людей. До відпрацювання залучили також 200 військовослужбовців Національної гвардії і співробітники Служби безпеки України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.