Заслужений учитель України стала заробітчанкою у Лондоні(фото)

Усього на неповний тиждень у рідне Берегово приїхала заслужений учитель України Віолетта Македон, яка ось уже два місяці живе у Великій Британії.

Такий креативний, перспективний і дуже комунікабельний педагог “з таким високим державним званням в школі більше не працює. Пані Віолета вирішила розширювати поле своєї діяльності далеко від рідної країни – в далекому Лондоні.

Вона вважає, що там зможе себе краще реалізувати, оскільки, ще сама молода, тому на неї чекають хороші перспективи. На думку Віолетти Македон, нічого дивного в її від’їзді немає, рішення вона прийняла зважене і правильне.

Щодо лондонського життя, то зупинилася в одній тамтешній сім’ї, яка займається фотобізнесом. Чоловік – місцевий, а дружина українка. Обидва дуже зайняті, адже там, за словами Македон, усі в постійному русі і несамовито працюють, заробляючи гроші.

Вчителька доглядає за дідусем на ім’я Боб, з яким вона, згідно із заздалегідь розробленим планом, гуляє по столиці, відвідує музеї, театри, парки, інші знакові місця Лондона тощо.

Сім’я неабияк задоволена, що вісімдесятирічним дідусем займається така шановна молода жінка-українка, яка досконало знає англійську.

“Завдяки цьому я легко, навіть краще за інших, вписалася у місцевий колорит,” – каже Віолетта Македон.

“У родині спілкування триває англійською мовою. Але переконана, що це тільки початок. Учителька, знаючи класно мову Шекспіра, Черчіля, Ньютона, Тетчер, мріє розширити свої навики. Отож, лондонську практику вирішила розпочати саме таким ось чином “, – додала В. Македон.

А свій кількаденний приїзд у Берегово пояснює тим, що тут залишився її син-десятикласник Павлик, тож вирішили побачитися та заодно підготувати його до майбутніх життєвих кроків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.