Я сама у всьому винна, Господи, коли ж я все-таки відкуплю свій гріх?

Незабаром мине рік відтоді як ми з тобою розлучилися. Для тебе цей день став чимось новим, новою сторінкою в твоєму житті.

Для мене ж це стало першим днем ​​справжнісінького пeкла. Кажуть, що при розпаді відносин винні обидва. Так, напевно, це так, але в нашому випадку я зіграла головну роль. За матеріалами видання ispovedi.com

Ти швидко увійшов в нову колію свого життя, у тебе з’явилася особисте життя, трохи пізніше і нова дівчина. Бачачи деякі шматочки твоєму житті через тоноване скло інтернету, я розумію, що у тебе все добре. Дай Боже. Тільки як мені впоратися зі своїм болем. Вже стільки часу пройшло, але воно не лікує. Душа залишається все так же хвoра.

Мені все нагадує про тебе. Твої речі, залишені в моєму будинку, вулиці, де ми жили, лавочки, де сидячи ввечері і дивлячись на місяць, ми відзначали річницю весілля. Мені тоді здавалося, що в тобі зовсім немає романтики. Тільки тепер я розумію, що ти найромантичніший чоловік для мене. Я не думала тоді, як сильно я люблю тебе і як ти мені дорогий.

Я не знаю, скільки мені нести це хрeст, але з кожним днем ​​мені його нести стає вaжче. Після розлуки я знаю, що я люблю тебе більше життя. Я хочу кричати про це на весь світ, але ж ніхто не почує. І тільки вночі мені стає легше – я засинаю і мені став часто сниться ти.

Мені сниться, що ти мене пробачив, що ми знову разом. І мені більше нічого не потрібно. Я щаслива. Тільки ніч проходить і забирає все сни з собою, і хороші, і погані. Мені дуже важко прокидатися, а прокинувшись, я мрію швидше прийти з роботи і знову заснути. Заснути, щоб провести з тобою хоча б шматочок часу.

Читайте також  5 найпоширеніших міфів про сповідь

Розум і тiло намагаються мені довести, що вже все скінчено, але душа не хоче цього приймати і намагається на щось сподіватися.

Господи, коли ж я все-таки викуплю свій гріх? Щоб мені стало легше або з тобою, або без тебе.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.