“Моя дрyжина пішла у cтрaшні загyли з коханцем” – Сповідь одруженого чоловіка

Ми часто розбігалися, але я не міг без неї і прощав, після чого ми знову продовжували жити разом.

Сповідь чоловіка: Чого ж вам, жінки, не вистачає?Я дуже сильно люблю свою дружину. Настільки, що не можу і не зможу їй зрадити. Пропозицій від інших дівчат у мене море, але я всіх відкидаю, так як мене совість мучить: як я потім дружині в очі дивитися буду?

Живемо ми разом 7 років, у неї дитина від першого шлюбу, але ми не розписані, так як боюся, що вона від мене піде, а мені не хочеться потім бігати по судах. Одним словом, не довіряю я їй.Недовіра прийшла після того, що вона часто зраджувала мені з різними партнерами, і коли я їй намагався пояснити, що я про все здогадуюсь, вона говорила, що я марю і це все брехня. Поки я не доводив їй, наводячи як незаперечний доказ її переписку в телефоні або в соцмережах.

Так, я і сам не подарунок, так я перевіряю її телефон, щоб щось знайти, але я думаю, що у мене це немає недовіри до неї. Ми часто розбігалися, але я не міг без неї і прощав, після чого ми знову продовжували жити разом. В останній паз я не витримав і сам поклав всьому кінець, через те, що я підозрював її зв’язок з її директором. Вона природно все заперечувала.

Півроку ми не бачилися і не зідзвонювалися, на той момент у мене вже була інша, але через любов до першої, я не міг будувати відносин. Мені 30 років і дуже хочу свою дитину. Через півроку вона мені написала смс, що не може без мене, що краще мене немає.

Читайте також  Прикарпатській журналістці Оксані Кваснишин потрібно зібрати 25 тисяч євро на чергову хіміотерапію (ВІДЕО)

Моє серце заново запалилося вогнем любові і я погодився спробувати все повернути. Але потім я випадково натрапив на її закордонний паспорт і побачив візу про виїзд з країни в момент мого невеликого відрядження.

І як бiс поплутав, ревнощі скип’ятила кpoв, і я дізнався через знайомих з ким вона виїжджала.

Це був її директор – вони виїжджали вдвох на його авто. Я обурився, затіяв скандал і виявилося, що я знову в дурнях.

По вихідним я сиджу з дитиною, в школу відводжу і забираю, уроки роблю, їсти готую і прибираю, не п’ю і не курю, а вона так підло зробила.

Чому і навіщо вона зі мною живе, якщо не любить?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.