Жінки з великою попою не тільки розумніші, але і..

Нове дослідження, що доводить перевагу жінок з великою попою!

Нарешті-то наука підтвердила те, що ми давно інтуїтивно відчували: жінки з великою попою розумніші та здоровіші, ніж їх колеги по статі! Так, можливо, ці дані йдуть врозріз з модою на невеликі і акуратні сідниці, але навряд чи мода може сперечатися з наукою, передає Ukr.Media.

Вчені з Оксфорда проаналізували дані — фізичні та розумові — понад 16 тисяч жінок. Результат вразив спочатку науковців, а слідом за ними і широку громадськість: чим більше у жінки попа, тим краще в неї здоров’я і вище інтелект.

Спочатку розберемося зі здоров’ям. Виявляється, у жінок з видатними задніми формами знижений рівень холестерину і глюкози, що скорочує ризик серцево-судинних захворювань. Діабет, до речі, теж воліє обходити пишнопопих жінок стороною (зрозуміло, якщо жінка не вся пишна через неконтрольованого поїдання шоколаду).

Тепер про інтелект. Власниці пишних сідниць можуть похвалитися не тільки ними, але і тим, що в їх організмі багато омега-3-поліненасичених жирних кислот, які покращують роботу мозку і, отже, роблять власниць цього мозку розумнішимі.

Тепер, коли дівчина в наступний раз запитає «У мене велика попа в цьому платті?», сміливо відповідай: «Велика!» Сподіваємося, ти встигнеш пояснити їй, чому велика попа — це чудово, до того як тебе виженуть з дому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.