“Чистої води «лохотрон»”: «Нова Пошта» продовжує безкарно обманювати клієнтів

В редакцію “Антикору” надійшов лист з посиланням на відео, на якому чітко видно, що в одному з відділень «Нової Пошти» обманюють клієнтів, передає Корупція.Інфо.

Йдеться про Чернігівське відділення №5, яке розташовується на проспекті Миру, 180-а.

Обман клієнта відбувається шляхом пересування посилки (вантажу) по платформі ваг. Кожне пересування змінює вагу посилки в бік збільшення. У нашому випадку вага збільшилася з 5,2 кг до 11,45 кг, тобто більш ніж в два рази.

Погодьтеся, чистої води «лохотрон», який цілком тягне, як мінімум на відмову від їхніх послуг, а як максимум на статтю КК України. А може і не на одну. Це не перша скарга клієнтів на обман з боку «Нової Пошти». Але, судячи з усього, власників компанії даний факт не особливо хвилює, раз обман повторюється раз за разом, а обдурених людей стає все більше і більше. І у них ЦЕ називається – «Доставка майбутнього».

Основними власниками «Нової Пошти» є Володимир Поперешнюк і В’ячеслав Климов, які без удаваної скромності роздають інтерв’ю про свої досягнення і успіхи, проводять всілякі семінари та майстер-класи, а в цей час співробітники їх «успішної» компанії безпринципно і нахабно обманюють клієнтів. І обман цей відбувається в масштабах нашої багатомільйонної країни! А може власникам «Нової Пошти» варто відволіктися від себе улюблених і знову звернути свій погляд у бік свого дітища?

Люди, будьте пильні в відділеннях «Нової Пошти», або шукайте більш надійну компанію, яка надає аналогічну послугу.

Автор листа просить вважати все вищевикладене відкритим зверненням до Антимонопольного комітету України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.