Жителька Івано-Франківська продовжує боротьбу в реаліті-шоу за звання “Моделі XL”. ВІДЕО

Вчора на телеканалі «1+1» вийшов четвертий випуск програми “Модель XL”. Жителька Івано-Франківська Марія Павлюк успішно пройшла два випробування та потрапила до сімки найкращих учасниць проекту.

У 4 випуску проекту дівчата вперше виконали декілька випробувань, проживаючи у спільному “модельному” будинку. Дівчата у першому випробуванні “змивали” із себе страхи та образи минулого та дефілювали в одній нижній білизні посеред вулиць Києва. В цей час вони повинні були позувати на камеру та виглядати виграшно у кадрі.

Друге випробування принесло їм нові знання з дефілювання, яке пригодилось їм на показі сексуальної нижньої білизни перед суддями.

Тому, за результати двох випробувань, дві учасниці все ж вибули з проекту. Ними стали 19-річна Катерина Рибакова та 24-річна Анна Секацька, пише 24 канал.

Додамо, що нове шоу “Модель XL” покликане розвіяти уявлення про стандарти краси, показавши Україні чарівних жінок із пишними формами. А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма та відома у світі латвійська модель plus-size Тетяна Мацкевич.

Переможниця проекту “Модель XL” стане першою українською моделлю plus-size, яка прикрасить обкладинку глянцевого журналу в нашій країні. Дівчина з пишними формами, яка виявиться кращою у проекті, стане обличчям колекції Андре Тана “A.Tan +” і героїнею номера журналу Cosmopolitan.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.