«На вулицях нас поки не впізнають», – дует з Франківська після тріумфу на «Голос Діти-4»

Нещодавно в ефірі проекту «Голос. Діти-4» хлопчачий дует з Івано-Франківська просто підкорив серця глядачів. Денис Довірак та Святослав Стеф’юк, або ж дует «Налиснички», розповідають про те, як їм живеться після славнозвісного тріумфу у вокальному телепроекті.

Хлопці згадують, як одного разу поїхали до Києва на конкурс і вже на зворотній дорозі розговорилися. Так почалася їхня творча дружба. Адже, попри те, що і Святослав, і Денис займаються в одного викладача, керівника Школи розвитку сучасних мистецтв «Star Team» Ірини Батюк, досі вони були малознайомі.

Про назву дуету Денис Довірак каже:

В моїй школі назва «Налиснички» усім сподобалася, її вважають незвичною, неординарною. Через таку назву з нас не сміються, навпаки, кажуть, що вона креативна, гарно придумана і такої більше ніде нема.

А Святослав Стеф’юк зізнається, що ставлення однокласників та й друзів трохи змінилося, відколи дует показали в ефірах «Голос. Діти»:

З нами почали більше спілкуватися, розпитують про наступні ефіри, але те, що буде на шоу далі, поки що – таємниця.

Хлопці жартують: фанатів, які б впізнавали учасників дуету на вулиці, ще не було, але кажуть, що публічність – не та мета, з якою вони йшли на конкурс.

Наш викладач, Ірина Батюк, одразу нам порадила: відкладати усі емоції. Ми працюємо в команді, і це головне. Багато хто думає, що в дуеті співати легко, але насправді це значно складніше, ніж сольне виконання, бо є дві людини, дві різні думки на ті самі речі, – каже Святослав.

А Денис додає:

Ми – меломани, але при виборі пісні іноді сперечаємося. Тому все обговорюємо і вже потім, спільно, вирішуємо, яку пісню для виконання обрати.

Зараз хлопці готують нову пісню і дуже хочуть, аби якомога більше людей її почуло. Цікаво те, що слова пісні частково написав Святослав, а от автором музики є Денис. До створення нового твору долучилися викладачі із «Star Team», також із створенням пісні допомогла Юля Радчук, яка теж свого часу була в команді Монатіка на проекті «Голос. Діти».

Читайте також  Прикарпатець знайшов своє кохання на шоу "Зважені та щасливі 8" (фото)

Для Святослава написання власної пісні – це перша спроба, а Денис уже є автором пісні «Я чекаю досі твого листа», з якою виступав на «Дитячому Євробаченні» у 2016 році спільно з вокалісткою Наталею Садовою.

Я дуже б хотіла, аби цей дует зберігся. Хлопці дуже доповнюють один одного, хоча вони насправді дуже різні: і по темпераментах, і у баченню себе, як вокалістів, навіть їхня різниця у віці, хоч і невелика, але має суттєве значення. Але вони максимально викладаються для цього дуету, стараються віддати найкращу часточку себе. Усі ті конкурси, де вони зараз беруть участь, просто в захваті від них. Тому я дуже хочу, аби їхній дует втримався, бо вони мають перспективу не лише бути дитячим дуетом, але і стати професійним дуетом дорослих співаків. Для цього є все: професійні голоси, гарна зовнішність, креативність, бажання працювати і вміння придумувати нові пісні, – коментує керівник Школи розвитку сучасних мистецтв «Star Team» Ірина Батюк.

Нагадаємо, гурт «Налиснички», в складі якого Денис Довірак і Святслав Стеф’юк, повернув усі крісла тренерів на «Голос Діти-4».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.