На Прикарпатті водій на “євробляхах” смертельно травмував пішохода і втік з місця аварії (ФОТО)

29 листопада, вранці до Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що на узбіччі дороги в кюветі виявили тіло чоловічої статі без ознак життя. 

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці інформує очільник головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події. В ході проведення першочергових слідчих дій з’ясовано, що загиблим виявився 35-ти річний місцевий житель, про зникнення якого родичі повідомили до поліції 27 листопада.

Після проведення розшукових заходів автомобіль, причетний до ДТП та водія поліцейські розшукали. Як з`ясували слідчі, за кермом транспортного засобу марки «Mazda», на іноземній реєстрації, перебував 20-річний житель Снятина. Водій в понеділок 27.11.2017, близько 20 год., рухаючись з с. Потічок до м. Снятин, вчинив наїзд на пішохода та втік з місця події.

Після чого, вищевказаний транспортний засіб заховав на території господарства своїх родичів.
Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.