ТОП-8 найбезпечніших автомобілів року (результати тестів)

Комітет Euro NCAP, який проводить краш-тести автомобілів, за підсумками, опублікував перелік найбезпечніших машин, що вийшли в продаж в 2015 році.

1

Звання «Кращого авто у своєму класі» присуджувалося на підставі суми оцінок, що виставляються експертами в кожній з чотирьох категорій: 1) захист водія і дорослих пасажирів, 2) безпека дітей, 3)безпеку пішоходів, 4) наявність допоміжних систем забезпечення безпеки.

Найкращим у сегменті «Великий паркетник» став Volvo XC90. Після краш-тестів модель отримала найвищу оцінку за захист водія і дорослих пасажирів.
У класі «Малі паркетники» фахівці віддали перевагу новому Mercedes-Benz GLC, в сегменті «Великий сімейний автомобіль» кращим став Jaguar XE, в категорії «Малий сімейний автомобіль» – Infiniti Q30.

Кращим у класі «Надмалий автомобіль» визнали Honda Jazz, «Великий мінівен» Ford Galaxy, «Малий мінівен» – Volkswagen Touran. Звання «Кращий автомобіль року» в категорії «Спортивний автомобіль з кузовом типу родстер» завоювала Mazda MX-5 − єдина машина, яка отримала чотири зірки під час краш-тесту.

Джерело: http://famozio.com/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: