Як американці вчили наших медиків надавати невідкладну допомогу (ФОТО, ВІДЕО)

По вулиці Мазепи в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні відбулось навчання від американських лікарів Ukrainian Trauma Life Support, які є фахівцями в сфері надання невідкладної медичної допомоги в екстремальних ситуаціях.

Американські медики навчили своїх франківських колег, як діяти в ситуаціях, коли на одного лікаря припадає більш як 3 пацієнти у важкому стані. З таким умовами кожного дня стикаються наші військові медики в зоні проведення АТО, повідомив у Фейсбуці  міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

“Такі навчання вже проведено в 30 містах України, і ми раді, що наше місто також є серед них. Сьогодні 25 спеціалістів з лікувальних закладів Івано-Франківська беруть участь у цих навчаннях. В Україні йде війна. Й що більше лікарів будуть знати, як діяти в екстремальних ситуаціях, то більше людських життів буде врятовано. Міська влада намагається усіма силами сприяти проведенню таких заходів. Для цього в нас передбачено спеціальні програми для обміну досвідом з іноземними спеціалістами. Треба бути готовим до всього”, – написав Марцінків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.