Довгоочікуваний фільм “Кіборги” вперше показали на великому екрані

Кіно про незламних захисників ДАП уже побачили журналісти.

Зі сльозами на очах залишали кінозал глядачі першого допрем’єрного показу фільма Ахтема Сеїтаблаєва “Кіборги” про оборону Донецького аеропорту українськими військовими. Кіно сподобалося і критикам, і простим глядачам, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Оглядачі відзначають, що стрічка не стала “голлівудською” в гіршому значення цього слова – розважальним шутером про “війнушку”. Кіно містить чимало видовищних моментів, однак при цьому йому не бракує і філософських вкраплень – фільм ставить питання про те, за що воюють українці, для чого їм своя незалежна країна, ким є ворог. “Те що ми у фільмі підіймаємо болісні питання – справедливі вони чи недоречні – ми не даємо відповіді. Але ці питання ставили один одному і бійці”, – пояснив режисер Ахтем Сеїтаблаєв.

Предпрем’єрні покази, крім Києва, відбуваються також у Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі та інших прифронтових містах. Широкий прокат “Кіборгів” стартує з 7 грудня – фільм будуть показувати в 150 українських кінотеатрах. Тривалість стрічки – менше двох годин. Автори кіно зазначають, що у 2018 році можна буде побачити телевізійну версію фільму, котра буде довшою, складатиметься з кількох серій та міститиме більше людських історій. Її транслюватиме телеканал “1+1”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.