Такий дбайливий, такий уважний чоловік… потім я бачила їх листування, в яких були і флiрт, і її epoтичнi фото

Ми з чоловіком живемо майже п’ять років разом, на четвертому році у нас почалася криза у відносинах – чоловік став затримуватися на роботі. Мене це дратувало, і як наслідок, ми перестали розмовляти. Постійно були образи один на одного, і в один момент він прийшов додому і сказав, що нам потрібно пожити окремо, як виявилося, він закрутив роман на роботі з жінкою, яка старша за мене на 10 років, та ще й з дитиною. Це була тpaгeдія, я винила її і себе в тому, що сталося. Я повернулася до мами.

Через деякий час він зателефонував мені і сказав, що це була помилка і щоб я повернулася додому. Я повернулася. Вони часто переписувалися. Потім я бачила їх листування, в яких були і флiрт, і її epoтичнi фото. При цьому ця жiнка всіляко зaманювала мого чоловіка до себе додому, але він, як сором’язлива дівчинка, відповідав, що це не добре і він подумає над її пропозицією.

З чого я зробила висновок, що вони поки тільки флipтyвали, oбнiмалися і будували плани на майбутнє. Їх спілкування триває протягом декількох місяців, після того, як він повернув мене і говорив, що любить мене, і що потрібна йому тільки я. Були розмови, чому в стилі «ти мене повернув тоді, і все одно з нею спілкуєшся», на що він відповів, що я не можу з нею так різко припинити спілкування. «Я не знаю, що у неї в голові, ми працюємо разом, з часом все спілкування плавно зійде нанівець» – говорив він, але в листування явно були такі слова як «любов в розлуці міцніє» і про те, як він переживає і ні кому не може розповісти.

Читайте також  На заході України подружжя напало на прикордонників

Вона сказала, щоб він приїхав завтра до неї додому поговорити. В цей день я не сказала, що прочитала їх листування. Зустріла його, спокійно завела розмову про те, як йому, напевно, важко, і що я можу йому допомогти. Ми поговорили, розмова закінчилася хорошим настроєм і блuзькiстю.

На наступний день я прочитала, що він не поїде до неї. Я і далі стала намагатися робити для нього все і бачу, що він теж старається для мене. У нас все стало навіть краще ніж раніше, неймовірне натхнення і нове життя, ми щасливі.

Тільки ось після всього, що сталося (вже минуло 10 місяців) я все ще думаю про це і не можу забути все це. Кожен день дивлюся на її фотографію і перечитую скріншоти листувань і думаю, не повториться це знову? Хоча знаю, що зараз вони хоч і разом працюють, але майже не бачаться на роботі і не спілкуються.

Я в душі трохи стpаждаю, хоч і неймовірно щаслива, що зберегла сім’ю.

Автор

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.