“Всім надоїли брехня і фальш цих горе-патріотів”, – обурення учасників АТО

Сьогодні, 8 грудня, керівник міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв опублікував звернення до Івано-Франківської обласної ради, Президента та Верховної Ради.

Публікуємо повний текст звернення:

“Ми, учасники бойових дій на сході України, члени міської Асоціації учасників АТО Івано-Франківщини, глибоко обурені подіями, що відбуваються у суспільно-політичному житті держави в останній період. На тлі військового протистояння із споконвічним ворогом України – московським агресором, коли кожен день Україна втрачає своїх найкращих синів, в період, коли політики і влада повинні проводити масштабні політич ні, економічні реформи, працювати над питаннями покращення життя простих людей, підвищувати імідж держави у світі, окремі політичні сили, можновладці займаються міжусобними війнами, відстоюють свої вузькокланові, меркантильні інтереси.

Всім надоїли брехня, фальш цих горе-патріотів і горе-державників. Вкрай негативно сприймаємо протистояння між правоохоронними органами в період, коли не розкриті гучні вбивства, диверсії, терористичні акти, до сьогодні не покарані винні у розстрілах під час революції Гідності.

Вимагаємо від Президента України, Верховної Ради якнайшвидшого створення антикорупційних судів, які би чесно, незалежно від посад і партійної приналежності, здійснювали правосуддя над корупціонерами. Засуджуємо дії політиків, які намагаються організувати так званий Третій майдан, масові заворушення за рахунок коштів можновладців – втікачів режиму Януковича.

Свою чесність, законослухняність потрібно доводити в судах. У разі повної недовіри до судів – на поліграфі чи так званому детекторі брехні на очах у мільйонів українців.

Вуотре заявляємо, що ми твердо стоїмо на засадах законності і порядку, чесності і справедливості в ім’я розбудови заможної, незалежної, соборної України. Вимагаємо від голови обласної ради довести заяву жителям області через засоби масової інформації та направити її до керівництва держави.

Також вимагаємо поважати учасників АТО і не втягувати їх у ваші брудні політичні ігри. Ми нікому не дозволимо сіяти розбрат та хаос під час ведення війни на догоду агресору. Ми готові бути беззаперечним фактором безпеки міста та області задля спокійного, мирного життя наших сімей та простих громадян”.

Читайте також  Селяни проти атовців. Конфлікт на Калущині триває. ФОТОРЕПОРТАЖ

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.