Будьте обережними! З виробництва зняли популярне дитяче харчування через небезпечну інфекцію

Один із найбільших у світі виробників дитячого харчування Lactalis, продукція якого продається у всьому світі під декількома торговельними марками, відкликає більше 600 партій продукції, які можуть бути заражені сальмонелою, передає Корупція.Інфо

Як повідомляє Укрінформ, розслідування почалося після того, як у Франції захворіли на сальмонельоз 26 немовлят, які вживали продукцію Lactalis.

“Було виявлено і підтверджено зв’язок між забрудненням і споживанням продуктів дитячого харчування від виробничої лінії LNS Group (Lactalis Nutrition Health). Наскільки це можливо, закликаємо не використовувати продукцію цього виробника”, – звернулось до батьків Міністерство охорони здоров’я.

За даними виробника, зараженими можуть бути 7 тис. тонн продукції, що виробляється на заводі у Франції. У компанії ще не встановили, скільки з цього обсягу продукції вже відправлені на продаж.

Перші партії відгукуються із Китаю, Пакистану, Великобританії та Судану. Водночас у компанії заявили, що не можуть гарантувати вилучення всіх потенційно небезпечних продуктів.

Крім бренду Lactalis, продукція продається, зокрема, під брендами Milumel et Picot, Carrefour.

Сальмонели – рід спороносних бактерій сальмонели, як правило, не ферментують лактозу і патогенні для людей і інших тварин при пероральному введенні. Деякі види є збудниками черевного тифу, паратифів та інших сальмонельозів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.