Зайцева не винна – винна автошкола, яка погано навчила її кермувати: нова шокуюча заява

Поліція вирішує питання про порушення окремого провадження щодо автошколи, де навчалася водій Lexus Олена Зайцева, яку вважають основою підозрюваною у справі про смертельне ДТП у центрі Харкова.

Про це повідомив начальник відділу слідчого управління Олександр Умніков, передає прес-служба поліції Харківської області:

«Вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання водій автомобіля “Lexus”».

 

Раніше повідомлялося, що в межах розслідування справи про смертельну ДТП на вулиці Сумській у Харкові правоохоронці встановили ще одного учасника аварії.

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus після зіткнення з Volkswagen відкинуло в натовп пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб, ще п’ятеро отримали травми.

На місці ДТП затримали 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. За попередніми даними, вона проїхала на заборонний сигнал світлофора.

 

За кермом Volkswagen був Геннадій Дронов.

20 жовтня Київський районний суд Харкова заарештував Олену Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

8 листопада Київський районний суд Харкова заарештував на два місяці Геннадія Дронова.Спочатку він проходив у справі як свідок, але пізніше суд відмовився визнавати його потерпілим, а потім перекваліфікував на підозрюваного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.