Терористичний акт! Біля Львова підірвали вибухівку в автобусі з польськими туристами

У селі Сокільники Львівської області на паркінгу біля готелю “Панська гора” підірвали вибухівку в автобусі, в якому перевозили польських туристів.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від “УКРОПу”, член ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

“Кільцева дорога на стоянці готелю Панська гора”. Невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку і бічне скло автобуса марки МАN, польської реєстрації”, – повідомив він.

За словами Зінкевича, “в момент вибуху в автобусі не було нікого – постраждалих немає”.

ГУ НП у Львівській області підтвердило факт вибуху і додало, що поки невідомо, хто саме підірвав вибухівку. Обставини НС з’ясовуються.

Цей інцидент також засудив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який назвав його провокацією і спробою зірвати візит президента Польщі Анджея Дуди в Україні.

“Рішуче засуджую провокацію щодо польського автобуса, який перебував на стоянці неподалік від Львова. Обійшлося без жертв! Хто наполегливо намагається посварити нас із Польщею і зірвати візит Президента А. Дуди. Зробимо все, щоб розслідувати цей інцидент. А провокаторам скажу – не вийде”, – написав Клімкін на своїй сторінці у Twitter.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.