Крадіжка яка шокує! Молодик на Прикарпатті вкрав у селянки….. зимову консервацію

На Тумаччині 63-жінка повідомила поліцію про те, що вночі невідома особа проникла до її підсобного приміщення, звідки викрала майже всю заготовлену на зиму консервацію.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, інформує WestNews. Ним виявився 23-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за вчення майнових злочинів.

Як з’ясувалося того вечора зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає зайшов на територію господарства потерпілої, після чого проник до підсобного приміщення, звідки викрав домашні консервації, котрі жінка приготувала на зиму. Після чого половину краденого заховав у себе в господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

До слова, на Прикарпатті чоловік, будучи у гостях, вкрав у товариша телефон. Як з’ясувалось, зловмисник напередодні прийшов у гості до товариша. Після застілля із розпиттям алкогольних напоїв гість непомітно для господаря взяв телефон і пішов з ним додому. Власник виявивши пізніше крадіжку, повідомив у поліцію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.