Терміново! Україна потрясло страшне вбuвство Олени Порошенко: дівчину згвалтyвали а потім розчленyвали

Одеська поліція підтвердила факт загибелі в СІЗО співробітниці установи. Повідомляється, що зловмисник затриманий і знайдені знаряддя вбивства.

 

Працівники СІЗО два години своїми силами шукали жінку, – відзначили в поліції. Її тіло знайшли розчленованим в господарській частині слідчого ізолятора, в сміттєвому контейнері. Там же знайшли і речі вбитої. У місцевих виданнях повідомляють, що вбивця згвалтував і задушив жінку, після чого порізав її на шматки і кинув їх в сміттєві баки.

Вбивцею виявився 39-річний заарештований, який знаходився в слідчому ізоляторі. Він, як з’ясувалося, вже сидів за статтями №187 (розбій) та 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Екс-глава пенітенціарної системи України Сергій Старенький, який першим повідомив про цей жахливий інцидент, розповів, що заарештований не з господарської обслуги. «Він «півень», якого незаконно виводила адміністрація на роботи. Є ознаки службового злочину», – зазначив Старенький.

За його інформацією, вбиту звали Оленою Порошенко. «Петренко! Чернишов! Після смерті співробітниці в Одеському СІЗО я вимагаю від вас заяви про звільнення! Ви імпотенти в реформі тюремної служби! Її кров на ваших білих манжетах шулерів!», – заявив Старенький, який вже повідомляв, що це вже четверте вбивство в стінах СІЗО лише за місяць.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.