Конфлікт в піцерії: “Продовжили бити двох дівчат і хлопця прямо на вулиці”- працівники піцерії відгамселили відвідувачів (відео 18+)

Як повідомляє ресурс “Інформатор”, цьому передувала сварка з директором піцерії з боку молодої пари та ще однієї дівчини.

 

Зазначається, що у підсумку керівник почала на них кричати та обзивати, а опісля офіціанти викинули молодих людей із закладу.

“На цьому співробітники закладу громадського харчування не зупинилися, а продовжили бити двох дівчат і хлопця прямо на вулиці Хрещатик. Свідками бійки стали таксисти, які чергували неподалік. Вони зняли на відео процес побиття та викликали поліцію. Після дзвінка правоохоронцям, співробітники закладу закрилися в ресторані”, – підкреслюють журналісти.

За словами потерпілого хлопця, він захищав свою дружину від керівника піцерії та її співробітників.

Як зауважив чоловік, винуватцями конфлікту є адміністрація, яка з незрозумілої причини напала на них усередині закладу. Водночас він додав, що за рахунком вони розплатилися.

У результаті інциденту подружжя зазнало побоїв на обличчі. Крім того, молодий чоловік скаржився на біль в області грудної клітини, а його дружина – на нирки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.