Обережно! Не відпускайте дітей на вулицю! На Західній Україні розшукують педофіла

До поліції надійшло два повідомлення від жительок міста Рівне, де у мікрорайоні Північний невідомий вчинив розпутні дії відносно їхніх доньок.

Про це повідомляє WestNews із посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що о 17:35 дев’ятирічна дівчинка разом зі своїм п’ятирічним братом поверталися додому. На першому поверсі під’їзду будинку, де проживає родина, невідомий наздогнав їх.

Зі слів дітей, чоловік підійшов ззаду та, притримуючи дівчинку рукою, вчинив відносно неї розпутні дії. Приблизно через хвилину незнайомець втік та о 17:40 год у сусідньому будинку скоїв розбещення відносно семирічної дівчинки.

За обома фактами поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

На розшук правопорушника орієнтовано особовий склад Головного управління Нацполіції в Рівненській області. З метою встановлення особи правопорушника відпрацьовуються мікрорайон, публічні місця, парки, сквери тощо.

Правоохоронці звертаються до батьків малолітніх дітей подбати про їхню безпеку у громадських місцях.

Поліція тримає питання безпеки дітей під особливим контролем та робить все для того, щоб не допустити протиправних посягань на життя та здоров’я дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.