Посвідчення водія за півгодини, дитяча кімната і Wi-Fi: в Івано-Франківську запрацював сучасний сервісний центр МВС

Сьогодні в Івано-Франківську на вулиці Коновальця, 433 відкрили перший в області сервісний центр МВС нового зразка.

Клієнти відтепер зможуть швидко і зручно отримати послуги реєстрації та перереєстрації авто, заміни водійського посвідчення, скласти іспит на водійські права.

У Центрі працюють 13 адміністраторів, 90% з них отримали роботу за підсумками стажування, яке проходили рік по всій країні. Працівникам до 30 років, і вони раніше не працювали в структурі МВС. Це вже 49-й оновлений сервісний центр по Україні.

“Нові Центри побудовані за принципом відкритого офісу, обладнані електронною чергою та інфобоксом, – каже в. о. заступника начальника головного сервісного центру МВС Артем Коробка. – Люди тепер не бігатимуть з кабінету в кабінет, а отримуватимуть допомогу в одному місці. Водійське посвідчення можна зробити за 30 хвилин, зареєструвати авто за 2 години”.

В Центрі є дитячий куточок, буккросинг, вай-фай та зручності для інвалідів.

“Добре, що ми поступово відмовляємось від старих бюрократичних систем. Впевнений, що громадяни будуть задоволені, будь-який громадянин може зайти на сайт і подивитись, чи є тут якесь навантаження людей. Хочу побажати нам, щоб таких центрів було побільше”, – зазначив на відкритті Центру начальник ГУ Нацполіції в області Віктор Шкутов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.