Проблеми в стосунках. Яким жінкам найчастіше зраджують чоловіки

Проблеми в стосунках переживаються найважче. Запобігти їх появі можна, якщо знати, що саме провокує чоловічі зради.

Зрада коханої людини – це одне з найважчих життєвих випробувань. У такі моменти будь-яка жінка задається питанням, чому особисте щастя дало тріщину, не розуміючи, що це не одноденний процес. Зрада – це завжди лише наслідок серйозної проблеми, яка вже довгий час непомітно руйнувала сім’ю. І коли така проблема досягає критичної точки, настає закономірний фінал.

Незважаючи на те, що проблеми кожної родини унікальні, психологи і фахівці з біоенергетики виявили загальну закономірність. Вони склали список якостей, власницям яких найчастіше зраджують чоловіки. Ознайомившись з цим списком, ви зможете захистити себе від появи проблем в стосунках і зберегти особисте щастя на довгі роки.

Сильна жінка. Здавалося б, чого не вистачає чоловікові поруч з такою дружиною? Вона і коня на скаку зупинить, і в палаючу хату ввійде, і на двох роботах попрацює, і дітей виховає, і по дому все сама зробить – навіть вимикач полагодить і шафу збере. А не вистачає йому можливості відчути себе чоловіком. Жінка не повинна брати на себе чоловічі обов’язки, в іншому випадку навіть найактивніший і енергійний представник чоловічої статі або перетвориться у вічного мешканця дивана, або втече до тієї, яка не вихоплює у нього сумки з криком «я сама!». Жінці потрібно залишатися жіночною – це запорука міцного кохання і щастя.

Зациклена на побуті жінка. Так, ні для кого не секрет, що велика частина домашніх обов’язків зазвичай ставиться жінці. Але це не привід віддавати всі сили рутині, забуваючи про себе і свій розвиток. Високий ризик, що вашу жeртву ніхто не оцінить по достоїнству, і коханий почне задивлятися на доглянутих і цікавих жінок, з якими можна поговорити на різні теми. Присвячуйте собі і своїм бажанням хоча б годину на добу, щоб чоловік не почав сприймати вас як додаток до кухонної плити і пральної машини. Зрештою, гарячий обід і чистота в будинку – не запорука сімейного щастя.

Читайте також  Святвечір та Різдво: давні традиції українців

Ідеальна жінка. Вдома у такий стерильна чистота, обід завжди складається з трьох страв, поганого настрою ніколи не буває, діти завжди акуратно одягнені і не пустують. Вона завжди доброзичлива і ні за що не показує негативних емоцій. А чоловік чомусь іде до іншої. Все тому, що хочеться бачити поруч із собою звичайну земну жінку, не позбавлену слабкостей і недоліків, а не холодний і недосяжний ідеал. Емоції і спонтанність підживлюють любов, але ніякої спонтанності з «ідеалом» бути не може: у неї весь день розпланований до дрібниць, і недоречним проявів почуттів там не місце.

Як уникнути зрад і зберегти кохання

Мерилін Керро, триразова фіналістка «Битви екстрасенсів», говорить про те, що жінки часто самі руйнують своє особисте щастя, намагаючись догодити коханому: вони беруть всі обов’язки на себе, аби чоловік був задоволений, нехтують саморозвитком, щоб вдома не було ні пилинки, а всі сорочки були випрасувані, намагаються стати ідеальною дружиною, пригнічуючи свої емоції і бажання. І мало хто розуміє, що все це дає зворотний результат і найчастіше завершується зрадою. Мерилін Керро радить кожній жінці розірвати це порочне коло, розкрити свою жіночність, повірити в себе і свою привабливість.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.