Руслан Марцінків обігнав Кличка, Кернеса та Філатова за рівнем зарплатні

Хочете знати, скільки заробляє мер Івано-Франківська? Franyk.city дізнавався про рівень заробітної платні голови уряду нашого міста.

Новий рік – нова декларація. Зовсім скоро ми будемо знати ще більше про наших чиновників. Проте, згідно даних, що стали відомими у 2017 році, Руслан Марцінків обійшов за рівнем заробітної платні столичного мера.

Майже триста тисяч гривень отримав офіційного прибутку наш міський голова. Майже вполовину менше заробляє за рік Віталій Кличко, очільник Києва. На декілька тисяч менше від Руслана Марцінківа отримує незмінний з 2010 року мер Харкова. Обігнали за рейтингом заробітку нашого міського голову очільники Львову та Тернополя.

Цікаво буде підсумувати, чи виконав наш мер передвиборчі обіцянки. Нагадаємо, що ще у 2016 році очільник Івано-Франківська розповідав, що неодмінно буде перевірка приватних ЖКХ. Тим не менш, через два тижні новий, 2018, рік, а обіцянка лишилася обіцянкою.

Проте, варто помітити, що попри це влада в Івано-Франківську стала більш відкритою. Про це заявляв Руслан Марцінків у своїй виборчій програмі і дотримав слова. Вже два роки проводиться відкрита конференція, де наш мер розповідає про виконану роботу.

Цікаво, що порівнюючи виконані обіцянки між керманичами крупних обласних центрів, за кількістю нездійснених пунктів лідирує саме очільник столиці. На початок 2017 року було не зроблено навіть того, про що йшлася мова у 2015 році. Тоді кияни мучилися з процесом оплати опалення, адже попри всі обіцянки Кличка до початку сезону опалення ряд житлових будинків не були оснащені лічильниками.

Наразі з останніх анонсованих робіт вже нашим мером є реформування міського транспорту. 2018 рік навіть оголосили «роком транспорту».
Сайт:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.