Шокуюча новина, страшно навіть уявити: жінка зарізала доньку ножем, а тіло прокрутила через м’ясорубку

У Китаї 37-річна Цао з Гонконгу заарештована за звинуваченням у вбивстві власної 12-річної дочки. Жінка зарізала дитину кухонним ножем, розчленувала тіло і спробувала позбавитися від нього, подрібнивши за допомогою м’ясорубки в ванні, але в результаті рештки забили водостік.

Вбивця була заарештована після того, як поліцейські знайшли в її квартирі голову і внутрішні органи дочки, причому частина з них була подрібнена за допомогою м’ясорубки. Так як жінка не впускала поліцейських в квартиру, їм довелося вибити двері. Цікаво, що причиною для візиту правоохоронців став телефон сусіда, який жінка позичила і відмовилася повертати.

У ванні Цао поліція виявила розчленоване тіло 12-річної дівчинки. Подрібнені останки забили водостік, через що ванна переповнилася і частково затопила сусідів. Поліцейські вважають, що для подрібнення тіла дочки жінка використовувала м’ясорубку. До сих пір не відомо, що штовхнуло мати на такий жахливий злочин. На даний момент слідчі намагаються встановити мотиви злочину і знайти батька вбитої дівчинки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.