У Франківську п’яна жінка забула у маршрутці дитину – поліція знайшла хлопчика

Патрульна поліція Івано-Франківська разом з інспектором молодіжної превенції привезли додому хлопчика, якого нетвереза мама забула в маршрутці.

13055322_985393664878100_4059991153751010236_n

На “102” зателефонував водій маршрутного автобуса. Він повідомив, що зараз знаходиться в мікрорайоні Пасічна. У нього в автобусі є хлопчик, який каже, що його забула п’яна мама, коли на Каскаді вийшла з автобуса, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

На Привокзальній площі дитину передали патрульним, ті викликали інспектора молоджної превенції. На вулиці вчителька впізнала хлопчика, вона й повідомила його домашню адресу. Інспектори поїхали на вулицю Дорошенка.

Сім’я загубленого хлопчика виявилася чималою. Мама з явними ознаками алкогольного сп’яніння вже була вдома. Крім хлопчика, якого привезли патрульні, жінка виховує ще чотирьох малолітніх хлопців.

Інспектор молодіжної первенції склав акт про обстеження та неналежне поводження з дітьми. За малечею пригляне бабуся – вона проживає окремо, але її попросили приїхати посидіти з онуками.

Як виявилося пізніше, патрульні уже зустрічали на вулиці знайденого хлопчика. Тоді він був навіпроздягнений. Патрульні нагодували його та відвезли додому.

Джерело: http://kurs.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: