“Бумбокс” дасть концерт в Івано-Франківську в рамках туру “Люди”

Концерт “Бумбоксу” в Івано-Франківську відбудеться 14 травня.

7d770557b7817c57490b231d46f7cff7-1

2 квітня, з концерту в київському Палаці Спорту, розпочався концертний тур “Бумбоксу” – “Люди”. Це турне, присвячене виходу максі-синглу “Люди”, охопить 14 міст України. “Бумбокс” проїдуть від Києва до Чернівців та від Кривого Рогу до Львова. В Івано-Франківську концерт відбудеться 14 травня в  клубі “Platinum”.

Максі-сингл “Люди” – другий сингл в історії “Бумбоксу”. Дев’ять років тому “Бумбокс” вже випускали сингл – “Тримай”, який побив усі рекорди продаж.

“Люди” – сингл, записаний в Києві на студії “Бобіна” саундпродюсером Дмитром “Бобом” Хомулко. До синглу увійшли п’ять пісень: “Люди”, “Выход”, “Злива” (feat. Джамала та Pianoбой), “Рок-н-рол”, “Мала”. Це перший запис “Бумбоксу”, в якому гурт грає в новому складі – до знайомої всім “п‘ятірки” приєднався талановитий піаніст Павло Литвиненко, який більше року їздив з гуртом як сесійний музикант.

Реліз максі-синглу “Люди” відбувся першого квітня, випустив сингл Moon Records.

Над оформленням синглу, як і над всім фірмовим стилем туру, працювала художник і дизайнер Евеліна Яцеленко. В кожен сингл вкладено комплект стікерів та буклет з автографом одного з шести музикантів гурту.

Джерело: http://kurs.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: