Майкл Щур висміяв боротьбу Франківської міськради з гомосексуалізмом

Відомий шоумен у новому випуску своєї програми “#@)₴?$0 з Майклом Щуром” висміяв звернення Івано-Франківської міськради щодо заборони пропаганди гомосексуалізму в Україні. Не оминув увагою і встановлення у місті Хреста тверезості.

“Україна потерпає від диктатури… диктатури гомосексуальності. Першими це помітили в регіоні, де ця проблема стоїть найгостріше. Як відомо, Івано-Франківськ – українська мекка геїв та лесбійок. Саме тому депутати Франківської міськради кинулися рятувати нас з вами – всю Україну, поки не пізно”, – зазначив у шоу Майкл Щур.

Як повідомляв КУРС, 15 грудня Івано-Франківська міська рада одноголосно прийняла звернення до керівництва держави з вимогою законодавчо заборонити пропаганду гомосексуалізму в країні та захистити традиційну сім’ю. Зверення викликало насмішки та обурення у користувачів соцмереж, про нього відгукнулися відомі блогери, активісти, правозахисники, політики.

“Як на їхню думку виглядає ця пропаганда? На вулицях, ніби свідки Єгови, стоять свідки ЛГБТ і роздають агітаційні листівки? Чи хтось знімає мотиваційні ролики на західні гранти?”, – розмірковує Майкл Щур.

Також гуморист звернув увагу на заміну Хреста тверезості на Привокзальній площі в Івано-Франківську.

“Перший Хрест тверезості, другий… Схоже, що алкогольна залежність мешканців Івано-Франківська переходить у залежність від хрестів проти алкогольної залежності”, – резюмував Майкл Щур.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.