«Через неї у нас почалися сварки»: екс-чоловік Лілії Подкопаєвої розповів про стосунки з Тіною Кароль і як він заплатив за неї $100 тис.

Тіна Кароль про продюсера Тимофія Нагорного і його ролі в її житті не розповідає, хоча їх пов’язує один з найважчих періодів в її житті — незадовго до зустрічі з Євгеном Огіром, передає Корупція.Стар

«Я з Євгеном Каленським — віце-президентом Першого національного допомагав команді Тіни готуватися до «Євробачення-2006», — згадує Тимофій. — Після «Хвилі» і «Євробачення» у неї була хвиля популярності. Вона зі своїм тодішнім продюсером Олегом Чорним заробили багато грошей. Але втомилися один від одного, почався конфлікт (зі скандалом розійшлися в 2007 році, після чого Чорний сказав, що відтепер буде прописувати з артистами в контракті пункт про дисципліну, заборону на куріння, алкоголь і наркотики. — Авт.). Тіна тоді була в дуже поганому стані, — і фізичному, і психологічному, — я став на її захист. Крім того, у неї були проблеми з правоохоронними органами. Не буду вдаватися в подробиці, тому що Тіна про це жодного разу не говорила в своїх інтерв’ю… Але повірте — була велика біда! Допомогти їй мені коштувало $100 тисяч. Я тоді ще жив з Лілею Подкопаєвою і через те, що нишком витягнув з родини такі гроші, у нас почалися сварки… Співробітники мого офісу бачили, як Тіна ходила до мене, плакала. Вся була покрита на псоріаз, навіть обличчя, мабуть, пішло на нервовому грунті. Важила кілограмів 40. Я допоміг їй привести здоров’я в порядок. Возив її до духівника Захарія з Києво-Печерської Лаври. Її лікували кращі лікарі. А через пару місяців, коли життя Тіни стало налагоджуватися, вона зі мною спілкуватися перестала… »

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.