Роки тортур: як змінився легендарний “кіборг” у полоні

Захисник Донецького аеропорту помітну схуд

27 грудня в ході обміну полоненими між Україною та проросійськими бойовиками з Донбасу звільнили одного із захисників Донецького аеропорту Олександра Морозова.

Про це повідомляє Politeka.

У полоні бойовиків легендарний український військовослужбовець перебував з 2015 року. Мешканці його рідного міста Ромни неодноразово збиралися на віче та мітинги в підтримку “кіборга”, а також неодноразово писали листи президентові України Петру Порошенку. Більш того, вони також кілька разів влаштовували акцію протесту і в самому Києві.

 

 

 

 

 

На самих фото видно, що легендарного “кіборга” зустрічали з плакатами, на яких було написано “Саша! Роменщина з тобою”. Також звернемо увагу, що за час перебування в полоні бойовиків Морозов сильно схуд.

Нагадаємо, в ніч на четвер, 28 грудня, в аеропорті “Бориспіль” приземлилися літак Іл-76 і президентський борт Ан-148 з 73 звільненими громадянами України, яких утримували проти їх волі на непідконтрольних уряду територіях Донбасу.

Серед визволених з полону – військовослужбовці Олександр Олійник, Олексій Кодьман, Олексій Кириченко, Олександр Калін, яких схопили бойовики в період з кінця 2014 до початку 2016 року під час важких бойових дій на фронті. Також серед звільнених були громадський активіст і волонтер Володимир Фомічов та вчений Ігор Козловський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.