Руслана зрадила Майдан? Українці запідозрили неладне

Слова співачки здивували всіх.

Народна артистка України Руслана Лижичко своїми висловлюваннями щодо російської зброї на Донбасі нещодавно спровокувала цілу хвилю критики на свою адресу.

Співачку запідозрили у “зміні політичної позиції”, яка звучала на Майдані у 2014 році. В одному з останніх інтерв’ю вона пояснила, чому вважає ватажка бойовиків так званої “ДНР” Олександра Захарченка “маріонеткою Путіна”:

“Вони (Захарченко та його подільники в” ДНР “- ред.) отримали зброю від Росії. Там була російська зброя всі російські бойові одиниці – я все це бачила, я свідок….підтримка з Росії не прибула б “просто так”. Захарченко та його спільники “підписалися” на роль маріонеток Кремля”, – зазначила вона.

У мережі нагадали слова Руслани, коли вона три роки тому вперше повернулася з Донбасу:

“Я перша била себе в груди і кричала, що в Україні немає громадянської війни. Але я приїхала туди і побачила, що снаряди летять в своїх же. Ось до чого відноситься мій головний на сьогодні меседж: Стоп вогонь! Припинити вогонь по своїм!”

Пізніше її цитати підхопила низка російських ЗМІ, які натякали на те, що нібито українцям брешуть, а Руслана взагалі стала “на сторону ополченців”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.