Що потрібно робити 31 грудня: прикмети та традиції

Які прикмети пов’язані із зустріччю Нового року? Які існують традиції і забобони початку святкування цієї знаменної події 31 грудня?


До Нового року в квартирі повинен бути наведений порядок, щоб весь рік було комфортно і затишно в рідному домі. А ось сміття винести треба до заходу сонця, інакше весь рік у сварки і суперечки пройде. Навести чистоту в будинку, розібрати всі завали, кути, натерти скла і дзеркала, щоб блищали.

Також треба викинути з дому всю розбиту, колоту або тріснутий посуд, позбутися від предметів, що нагадують про неприємності минулого року.

В ніч під Новий рік таємно підсуньте бідним одяг, частування чи гроші. Весь рік доля буде милостива до Вас.

Напередодні Нового року купіть віник, перев’яжіть його червоною стрічкою і поставте ручкою вниз — в найближчі 12 місяців не будете знати нужди.

31 грудня спіткнулися на ліву ногу — до перешкод у справах, на праву — в особистому житті. Щоб прикмета не збулася, три рази покрутіться навколо себе проти годинникової стрілки.

Не віддавайте борги і не беріть у борг в останній день року, що минає. Якщо ж це потрібно зробити за гострої необхідності, покладіть купюри на стіл або передайте їх загорнутими у папір або в конверті.

Інша хороша прикмета на Новий рік — це отримати листа 31 грудня (і поштове, і електронний вважається). Якщо твої новорічні бажання пов’язані з роботою і кар’єрою, то, отримавши в новорічну ніч пропозицію про вакансії, не сумнівайся: це знак.

Дівчата, які мріють у новому році зустріти на життєвому шляху свою половинку, повинні вручити подарунки семи дітворі. Таким чином, виникне позитивна енергетика, яка буде спрямована на створення сім’ї.

Читайте також  Літній відпочинок на Прикарпатті: куди поїхати (ПІДБІРКА)

Ввечері 31 грудня побачили на вулиці трьох і більше кішок в одній компанії — весь рік будете мучитися від своєї не стриманості: гострий язик стане випереджати ваші мудрі думки.

Якщо минулий рік для вас був невдалим, спаліть старий календар — і нещастя полетять разом з димом.

Перед тим як всією родиною сісти за новорічний стіл, обплутайте мотузками його ніжки: тоді ви цілий рік будете жити дружно.

В останню хвилину року очистіть мандарин і покладіть його під ялинку — так ви призвете в дім щастя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.