Знайдені головні вороги батареї. Що робити щоб ваш телефон жив довше

Тепер ваш телефон буде “жити” довше.

Практично кожен користувач смартфона стикається з тим, що його гаджет часом розряджається дуже швидко.

Загальноприйнято вважати, що це відбувається у початківців користувачів. Однак не секрет, що і набили руку в цій справі люди виявляють, що їх смартфон розряджається дуже швидко.

Експерти проаналізувала ситуацію і назвала основних причин, чому це відбувається.

По-перше, швидкий розряд батареї провокує яскравість екрану гаджета. Для оптимізації зарядки акумулятора, необхідно використовувати автояскравість.

Крім того, живі шпалери, встановлені на смартфоні, збільшують навантаження на графічний прискорювач, у зв’язку з чим розряджається швидше, а працює набагато повільніше.

Також певну навантаження для гаджета створює функція “Автоповорот екрану”. Рекомендується, щоб зайвий раз не витрачати заряд, вибрати одне положення екрану.

Дуже сильно заряд телефону витрачає мережу стільникового оператора. Гаджет, підключений до 3G і Bluetooth, розряджається значно швидше, ніж той, який не ловить мережу мобільного оператора і підключений до Wi-Fi.

Не менш швидко може розрядити акумулятор смартфона фонова робота встановлених додатків. Щоб уникнути цієї проблеми, варто включити авіарежім. Це скоротить розряд батареї до мінімуму.

Також, на думку експертів, швидко розряджає акумулятор низька температура повітря на вулиці. Якщо вам терміново потрібно зателефонувати, краще зайти в якесь тепле приміщення, це дозволить довше зберегти заряд вашого смартфона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.