Чи справжня? У Мексиці на побережжі знайшли русалку

У штаті Веракрус (Veracruz) в Мексиці на берег викинуло дивну істоту – русалку

Фото миттєво поширилося по мережі і викликало мільйони дискусій: чи це справжня русалка?

Русалки – це одні з найпопулярніших міфічних персонажів в нашому суспільстві.

Незважаючи на величезну кількість інформації, яка доступна нам одним кліком, люди здаються наївними як ніколи. Нас ще простіше обдурити через надлишок інформації. Коли ви в черговий раз отримуєте від свого друга фото або відео русалки просто введіть його назву в пошукову систему і він покаже вам оригінал, швидше за все ви знайдете фото, яке виявиться баяном.

Одне з таких фото виявилося кадром з фільму «Пірати Карибського моря», але кожен раз коли цей знімок спливає, люди вірять, що це реальні русалки. Справедливості заради, ці русалки виглядають дуже правдоподібно. Потрібно віддати належне їх творцям.

Ця міфічна істота була частиною реквізиту, який після закінчення зйомок викинули в море. Чому її викинуло на берег тільки зараз – незрозуміло, просто довго борознила океан.

Проте багато людей не вірять цьому поясненню і просять розкрити істоту! Може бути, просто вчені намагаються приховати факт існування русалок?

Коли ми дивимося документальні фільми, ми часто бачимо експертів і записи з тваринами або з іншими предметами розмови. Ми звикли вірити таким фактам, а якщо подібний фільм вийшов на Animal Planet, то сумнівів і бути не може.

Цьому каналу вдалося обдурити весь світ завдяки передачі «Русалки. Тіло знайдено». Вони зняли фільм, який будь-якого скептика змусив повірити в існування русалок, але коли виявилося, що картина – фальшивка, рейтинги каналу різко впали. Після цього вийшло продовження фільму, яке допомогло повернути рейтинги. В обох випусках знімалися актори, які грали експертів і вчених. У фільмах навіть розповідали про еволюцію русалок з мавп.

Читайте також  На території івано-франківського гіпермаркету припаркувався…гелікоптер (ФОТО+ВІДЕО)

А ось і відео, як створювали цю міфічну істоту:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.