Три металеві пластини в черепі та ліве око без зору. 17-річну студентку, яка постраждала під час відкриття ялинки, прооперували

17-річній студентці Прикарпатського університету зробили операцію в Києві: вставновили металеві пластини. Також Світлана Тимчук може встратити зір лівого ока.

Нагадаємо, 19 грудня в Івано-Франківську на Вічевому майдані урочисто відкрили головну ялинку міста. Під час урочистого відкриття ялинки 17-річній дівчині потрапив на обличчя ферейверк.

Про це повідомив Тимур Фараджев – студент, який спілкується з родиною потерпілої й інформує про її стан у спільноті ПНУ life.

“В постраждалої (на відкритті ялинки) студентки відмер зоровий нерв
Її перевели у Київ і зробили операцію: встановлено три металеві пластини у череп (було три переломи)
Шансів, що Світлана буде бачити лівим оком бодай щось, майже немає

Шановні студенти, випускники, викладачі і всі інші присутні в групі…
Прошу вас звернути увагу на цю подію та висловити вашу думку.
Тут, в коментарях. Це важливо і я поясню далі чому.

Я це так просто не залишу. Ми це так просто не залишимо. Команда ПНУ life буде боротися за те, аби усі причетні до цієї трагедії були покарані. Мова йде як про звільнення посадових осіб, так і притягнення їх до кримінальної відповідальності.
Ні, ми не адвокати дівчини, я не адвокат дівчини. Найнятий адвокат вже працює. А ми маємо нанести справедливий удар по чиновниках, які загралися у крісла.

Чому важливо висловити свою думку?
Бо я оголошуватиму ваші думки мерові та причетним особам. Повірте, кожне повідомлення буде донесене. Вам це хвилинна справа, дівчині це шалена моральна підтримка, а чиновникам дзвіночок – їх будемо гнати в шию”, – написав Тимур Фараджев.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.