Пані Супрун як прокоментуєте? Медсестра кинула спливати кров’ю дитину, порвавши вени

В 4-ї дитячої лікарні Києва дворічній дитині, громадянину Італії замість надання термінової медичної допомоги були нанесені тілесні ушкодження. Про це в Facebook написала мама дитини Ірина Ніжинська, передає Корупція.Інфо

«Виявляється, важка інфекційна хвороба – це не найстрашніше. Найстрашніше – це звернутися по швидкій в клініку «Амедіа», яка направить в 4-у дитячу лікарню, де втрачає свідомість 2-річна дитина неадекватна медсестра порве вени, так і не зробивши крапельницю, після півгодини нових спроб, псіханувши, кине спливати кров’ю дитини, так і не обробивши нанесені рани. І якщо ви думаєте, що це фільм жахів, то ви помиляєтеся! Київ, січень 2018 року », – пише вона.

Також Ірина Ніжинська додала: «Звертаюся до своїх друзів -колле- поправте мене якщо я упустила важливі деталі при встановленні фактів: малолітній дитині громадянину Італії замість надання термінової медичної допомоги були нанесені тілесні ушкодження, не надана необхідна допомога, в результаті чого стан погіршився і по приїзд в іншу клініку надана інтенсивна терапія, чого можна було уникнути вчасно надавши необхідну допомогу».

Вона заявила: «Приїжджала слідчо-оперативна група і ми сподіваємося на всебічне і об’єктивне розслідування. Але насамперед ми сконцентровані на швидкому одужанні дитини!»

За її словами, після інциденту ніхто їм з лікарні не дзвонив.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.