Скільки коштував відпочинок у Франківську на свята?

Свята вже пройшли і час підрахувати: скільки коштував відпочинок у святковому Івано-Франківську. Деякі туристи охоче розповіли franyk.city про свої різдвяні пригоди.

195 гривень на квиток. Стільки коштує доїхати зі столиці до Івано-Франківська потягом. Дорожче винаймати авто. Щоб доїхати на машині, треба заплатити 300-350 гривень за місце.

Часто у нашому місті туристи бувають проїздом, адже кінцева мета подорожі – звісно гори. Проте, багато хто лишається на декілька днів, що б дізнатися про особливості нашого міста.

Дивує більшість те, що Франківськ, незважаючи на свою близькість до Львова, зовсім не схожий на нього своїм стилем життя та прикрасами міста. Але зупинятися на пам’ятках мистецтва ми не будемо.

Переночувати у нашому місті на початку січня можна було у готелях, хостелах чи орендованих квартирах. Приблизно 300 гривень ви б мали заплатити за ліжко-місце у хостелі зі стандартним набором умов, що знаходиться за 2-3 кілометри від центру міста. Проживання у готелі обійшлося б сумою від 500 гривень. Проте, у ці кошти традиційно входить сніданок. Люксові номери стартують від 3000 гривень.

У Франківськ їдуть за враженнями, тому більше всього коштів витрачається на їжу, зігріваючі напої чи сувеніри. Проте, середній чек на обід у кафе складає порівняно невелику суму. Приблизно 130-150 гривень ви би витратили на смаколики у нашому місті.

Серед розваг туристи в першу чергу обирають екскурсії. Проте, платити гіду не торопляться, а тим паче брати спеціальні святкові тури. Вартість останніх складала від 5000 гривень за особу. Куди дешевше самостійно розвідати всі пам’ятки мистецтва та архітектури.

В середньому за один день проведений в Івано-Франківську та за квиток до нашого міста можна заплатити: від 600 гривень.

Читайте також  І сміх, і гріх: у Івано-Франківську хтось залишив сліди на свіжозалитому бетоні (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.