Стали відомі подробиці травматичних ДТП в Калуші та Делятині, в яких постраждали пішоходи

Дорожньо-транспортні пригоди сталися у смт. Делятин Надвірнянського району та в місті Калуш. Водії, за результатами проведеного медосвідчення, були тверезими.

Про це повідомляє WestNews із посиланням на Сектор комунікації ГУ НП області.

12.01.2018 о 19.20 в смт. Делятин по вул. 16 Липня, жінка-водій 1979 р.н., жителька Калуського району, керуючи автомобілем марки «Сіат Толедо», рухаючись в напрямку м. Яремче, проявила неуважність та допустила наїзд на пішохода 1963 р.н., місцеву мешканку.

Внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, забійної рани голови та була доставлена до Надвірнянської ЦРЛ. Вищевказаний автомобіль вилучено та доставлено на територію Надвірнянського ВП. За результатами проведеного медосвідчення водійка була твереза. Проводиться перевірка.

Наступна аварія сталася близько 21.30 в м. Калуш по вул. Хіміків. Калушанин 1980 р.н., керуючи автомобілем марки «Фіат Скудо», рухаючись центральною дорогою м. Калуша по вул. Хіміків, допустив наїзд на пішохода 1970 р.н., місцевого мешканця, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, раптово вибіг на проїзну частину дороги, внаслідок чого відбувся наїзд.

Потерпілому пішоходу діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садну обличчя. У висновку поведеної медичної експертизи вказано, що водій – тверезий.

Автомобіль з місця події вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання Калуського ВП ГУНП. Проводиться перевірка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.