У Надвірній розпочали капітальний ремонт однієї з вулиць (ФОТО)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Цього тижня розпочались роботи по капітальному ремонту (вистелення дорожньою бруківкою) вул.Лисенка у Надвірній.

Виконання даних робіт передбачено Планом соціально-економічного розвитку м.Надвірна на 2016 рік. Вул.Лисенка комунальної форми власності і перебуває на балансі Надвірнянської міської ради.

Оскільки дана вулиця знаходиться в центральній частині міста, вирішено провести капітальний ремонт, а саме мощення дорожньою бруківкою. Бруківка, на відміну від асфальтно-бетонного покриття є більш стійкішою до зміни погодних умов і в разі виникнення пошкоджених ділянок, легка в демонтажі та подальшому проведенні поточного ремонту, надає кращого естетичного вигляду вулиці.

Крім того, використовуючи досвід мощення вулиць бруківкою за минулі роки, вона в порівнянні з асфальтом є дешевшою. Встановлюють дорожню бруківку перевіреної якості, українського виробництва фірми «Магік», виготовленої за німецькими технологіями, інформують насайті Надвірнянської міськради.

Роботи по капітальному ремонту вул.Лисенка планують завершити протягом місяця, в зв’язку з чим проїзд вулиці буде тимчасово перекритий зі сторони вул.Соборна та вул.Ринкова. Наступна вулиця, на якій будуть проводити роботи по мощенню бруківки – вул.Ринкова. Крім того, згідно Плану соціально-економічного розвитку на 2016 рік, в травні-червні місяці планують розпочати роботи по оновленню пішохідних доріжок, тротуарів та прибудинкових територій.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: