Вчені пророкують швидкий апокаліпсис: постраждають близько 200 мільйонів жителів Землі

Німецькі вчені пророкують Землі швидкий апокаліпсис – в найближчі 25 років через глобальне потепління повені поширюватимуться по всьому світу.

На думку представників Потсдамського інституту вивчення кліматичних змін, повені збільшуватимуться у розмірах і стануть не тільки постійним атрибутом існування на Землі, але причиною «кінця світу», передає Політека.

Вчені впевнені, кількість повеней збільшиться через вплив парникових газів, потепління, знищення льодовиків, а також підвищення рівня Світового океану. Підстрибне і температура поверхні нашої планети протягом 20-30 років.

Дослідники вже заявили, що від стихій потрібно захищати більшу частину Сполучених Штатів, Центральну Європу, Північно-Східну і Західну Африку, а також великі частини Індії та Індонезії.

Вчені наводять моделі розбиття майбутнього. За їхніми даними, тільки до 2040 року від повеней постраждає не менше 156 млн жителів Азії, 12 млн людей у ​​Південній Америці і 35 млн осіб в Африці. В Європі найбільшій загрозі піддаються Німеччина, Польща, Швеція і країни, що оточують Балтійське море.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.