По дорозі до Івано-Фанківська зникла безвісти мама тримісячної дитини. ФОТО

16 січня, молода мама вирушила автобусом з Угринова до Івано-Франківська.

Ірина Чечель, 1990 року народження, попрощалася з чоловіком і свекрухою. Нічого підозрілого рідні не помітили. У дома залишила тримісячне немовля. Сама ж вирушила по одяг для дитини, бо невдовзі мала відбутися фотосесія, адже в сім`ї поповнення. Цю інформацію журналістам МІСТА розповіла одногрупниця пані Ірини – Юлія.

Жінка каже, що Ірина Чечель (Вівчар) працювала до народження дитини сімейним лікарем в одній із поліклінік Івано-Франківська. “Хороша і спокійна жінка”, – так Юлія описує зниклу. Після пологів, як у будь-якої молодої мами, були депресивні стани. Але нічого серйозного.

Нині Ірину розшукують рідні і друзі. Звернулися у поліцію і пояснили про те, що молода мама зникла. На зв`язок жінка не виходила від ранку, а щодо близьких в обласному центрі, де б могла зупинитися Ірина Чечель, рідним невідомо, бо уже всім передзвонили. Родом жінка з Коломийщини.

Наразі рідні просять про допомогу небайдужих у пошуках зниклої. Інформацію від правоохоронців наші кореспонденти повідомлять уже зранку, 17 січня.

Прикмети: одягнута в сіру куртку і джинси.

Якщо хтось бачив чи має якусь інформацію потрібно телефонувати на лінію “102” або на за номером  (050) 85-47-593  – сестра Ірина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.