Вбив чоловіка, а тіло викинув на смітник: з’явилися подробиці резонансної справи

Надвірнянська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який вчинив умисне вбивство свого знайомого під час святкування його дня народження.

У березні 2017 року обвинувачений разом зі знайомими святкував день народження потерпілого, якому виповнилося 18 років. Під час застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, у результаті якого гість вирішив позбавити життя іменинника, пише Народна Правда з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів на приміському сміттєзвалищі у селі Пнів Надвірнянського району було знайдено тіло розшукуваного із явними ознаками насильницької смерті.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що 9 березня близько 17:00 години в будинку 31-річного жителя с. Пнів, раніше судимого за майнові злочини, компанія молодиків розпивала алкогольні напої. Під час застілля між загиблим та раніше судимим 32-річним гостем сталася сварка, під час якої 32-річний чоловік дерев’яною палицею почав бити юнака по голові, спричинивши потерпілому закриту черепно-мозкову травму з крововиливом під м’яку мозкову оболонку, що призвело до набряку та набухання головного мозку. Пізніше для приховування злочину зловмисник спільно з товаришем змайстрував дерев’яні ноші та виніс тіло загиблого на сміттєзвалище, що у с. Пнів.

Вироком Богородчанського районного суду від 15.01.2018 зловмисника визнано винним за ч. 1 ст. 115 (“Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років.

Нагадаємо,  тіло мертвого чоловіка знайшли біля смітника в Києві. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено.

А у селі Хотів, Києво-Святошинського району, у приватному будинку стався вибух гранати. У результаті 30-річний чоловік і його 60-річна мати отримали тілесні ушкодження та доправлені до лікарні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.