Молода мама з Франківщини, яка зникла два дні тому, знайшлася

16 січня о 10:00 год Ірина Чечель (Вівчарик), мешканка села Угорники Тисменицького району, вийшла з дому і не повернулася. Відомо, що вона прямувала в Івано-Франківськ.

А вже сьогодні, 18 січня, її родичі повідомили у Facebook, що Ірина знайшлася жива та здорова.

 

Цю інформацію WestNews підтвердила завідувач сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

“Знайшли у Тернопільській області. Жива та здорова”, – наголосила вона.

 

Відомо, що жінка прямувала в Івано-Франківськ. Речниця ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик повідомила WestNews, що звернення надійшло від мами і чоловіка. Його зареєстрували і поліцією розпочаті невідкладні пошуки, які тривають і досі.

Крім того, родина передала правоохоронцям лист, у якому жінка просить вибачення у тримісячного сина і чоловіка. Ірина багато емоцій описала у листі. Наразі правоохоронці розглядають версію самогубства. Можливо, це післяпологова депресія так вплинула на зниклу, через яку часто страждають породіллі. Лист, який Ірина залишила, поліцією вилучений в ході розпочатого кримінального провадження. Але рідні цей факт заперечують. Вони стведжують – листа не було.

Відомо, що Ірина Чечель (Вівчар) працювала до народження дитини сімейним лікарем в одній з поліклінік Івано-Франківська. Нині Ірину розшукують рідні й друзі, які звернулися в поліцію. Прикмети: вік – 27 років, зріст – 160 см, була одягнена у сіру куртку та джинси.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.