Шокуючі реалії! Військовослужбовець на камеру розповів про жахливі антисанітарні умови (ВІДЕО)

Військовослужбовці записали відеоролик, в якому показали страшні умови життя в навчальному центрі «Десна». Автор відео стверджує, що воно було зроблено 21 лютого, у військовій частині 0946, в 6 зенітної батареї.

На відео продемонстровані іржаві старі мийки, розбита плитка, забиті туалети, зламані двері, старі меблі в казармах, у вікнах – щілини, на стінах – цвіль.

«Бруд, антисанітарія», – каже чоловік. У розмову вступають інші військовослужбовці: «Це нелюдські умови, просто жах», – каже військовослужбовець, який представився Станіславом з Котовська Одеської області. «Туалет взагалі нікуди не годиться, гірше, ніж в АТО», – каже інший.
«Це не армія, а колонія суворого режиму», – говорить голос за кадром. »У туалеті працює 3 кабінки на 100 осіб», – стверджує військовослужбовець Артур Кузьменко.

Також автор відео демонструє свою форму. «Форма, яка не призначена для зими, це вітровка. Я так ходжу вже тиждень », – говорить він. «Ми були в лісі, абсолютно нічого не робимо. Просто палили багаття, курили. І ще важливо – нас вчать строковики! Чому може навчити контрактника строковик? Людину, якій 30 років, який сам вже відслужив в армії. Нас вчать діти. Які не мають бойового досвіду. Ми спимо в навчальних корпусах. Годують жахливо абсолютно. Люди хворіють, помитися ніде. У місто не випускають. Фінансове забезпечення взагалі! Сказали: «Картки робіть, як хочете». Нікого не е # ет, що у половини людей немає картки, а вийти не можна », – розповідає чоловік. Скаржиться на ставлення: «Офіцери до нас ставляться дуже погано. Ми сюди прийшли трошки на інших умовах. Ми хочемо захищати Україну. А Україна нам… гроші, напевно, видала, але частина їх просто вкрали, тому що це скотинячі умови ».

Читайте також  У ДТП зaгuнyв військовослужбовець з Калущини – Ярослав Петрів

Стверджують також, що їм не дають там необхідних знань. «Ми могли б освоїти просто елементарні речі: як накласти бандаж, як правильно колоти знеболююче, наявність аптечки… Ми нічого не знаємо! Офіцери нами не займаються взагалі абсолютно! Вони тільки можуть вийти на плац, оголосити всім догани, вилаяти матом. Вимагають від нас якихось неможливих речей. Завтра ми, може бути, їдемо на стрільбища, а половина з нас автомата в руках не тримали, просто не бачили його ».

«Це просто пекло! Хлопці, сюди їхати не треба! Просто держава виділила гроші, які десь хтось вкрав », – резюмує автор відео.
«Цензор.НЕТ» зв’язався з одним з людей, які з’являються на цьому відео. «Сьогодні нічого не коментую, зателефонуйте завтра», – сказав він.

Журналіст Олена Лунькова на своїй сторінці в Фейсбуці написала: «Хлопець, який це зняв, готовий говорити, вчора ввечері його командири дізналися про знятому відео і вже« пресують »».

Пізніше прес-секретар командування Сухопутних військ України Іван Ареф’єв повідомив, що в навчальний центр «Десна» виїхала спеціальна комісія, яка перевірить всі факти, озвучені в відеозверненні.

«Вчора вранці з’явилося це відео, і після була створена комісія. Питання знаходиться на контролі керівництва і самого міністра. Всі питання, які були підняті авторами цього відео, будуть детально розглянуті та вивчені », – сказав Ареф’єв Цензор.НЕТ.
Варто відзначити, що ситуація в інших частинах аналогічна. Трохи змінилися умови «змісту» бійців Нацгвардії. ЗСУ що в тилу, що на передовій тримають за худобу. Про що підтверджується рядом матеріалів нижче.

Солдати ЗСУ благали Порошенко про допомогу:

Буквально 10 днів тому був відзнятий матеріал в якому говорилося про жахливий щодо військового керівництва до українських солдатів:

Читайте також  Жінка віддала майже мільйон гривень двом незнайомкам, щоби зняти порчу (фото)

На «реформування» української армії було виділено мільярди доларів. Народ України виділив левову частину цих грошей.

Гроші розпиляли, а армія як була гола і боса так і залишилася, що не скажеш про генералів які почали жити в шикарних віллах і їздити на автомобілях VIP класу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.