Сокири і коктейль Молотова: нова різанина у школі приголомшила світ

Розлючені учні влаштували поножовщину в навчальному закладі.

Два розлючених десятикласника напали на школу в селищі Сосновий Бір під Улан-Уде поблизу адміністративного центру Бурятії, ранивши вчительку і дітей.

Як повідомляє місцевий телеканал “Тівіком”, приблизно о 09:00 за місцевим часом (04:00 мск) два хлопця увірвалися в кабінет, де проходили заняття сьомого класу. При собі вони мали ніж, сокиру і запальну суміш. Лиходії закидали клас “коктейлями Молотова”. Але на цьому не зупинилися. Вони поранили двох школярів ножем і пробили голову вчителю.

В результаті події шкільний кабінет загорівся. Через пожежу з навчального закладу евакуювали понад 500 осіб. Про це повідомили у регіональному ГУ МНС.

“У п’ятницю вранці надійшло повідомлення про загорання в будівлі школи № 6, що в селищі Сосновий Бір. До місця пожежі були направлені пожежно-рятувальні підрозділи МНС РФ по підвищеному номеру виклику. Коли пожежники прибули на місце, площа загоряння в навчальному класі становила близько 15 квадратних метрів, через кілька хвилин пожежу було ліквідовано”, – повідомили у відомстві.

Дивіться на відео наслідки нападу на школу:

Одного з малолітніх злочинців вдалося затримати на місці події. Другий втік.

“За уточненими даними, нападників було двоє, обидва дев’ятикласники. Вони зайшли в кабінет, де проходили заняття сьомого класу, кинули пляшку із запальною сумішшю, завдали двом семикласникам колото-різані поранення і пробили голову вчителю”, – розповіло поінформоване джерело.

На місце події вже прибули чиновники республіканського уряду, включаючи заступника голови.

Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що кількість постраждалих збільшилася до семи осіб (п’ять дітей, вчителька і нападник). Троє з них перебувають у важкому стані.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.