У Франківську “вартовий” затримав злодія, який крав гроші з шопки біля Ратуші

Злодія, який намагався вкрасти гроші із шопки біля Ратуші, затримав цієї ночі працівник «Муніципальної варти Івано-Франківська».


Чоловік, який раніше був засуджений, уже встиг розбити скло та пробував дістати пожертви на благодійність, які туди кидали жителі Івано-Франківська.

“Це було близько другої години ночі, і я повертався додому з нічного патрулювання, – розповідає «вартовий» Михайло Попадюк. – Нажаль мій напарник уже пішов в іншу сторону, коли я побачив чоловіка який розбивши скло намагається залізти усередину шопки. Я підбіг до нього, затримав та викликав на підмогу наряд поліції. Злодій пручався, погрожував, але мені вдалось втримати його до прибуття наряду”

Після цього чоловіка затримали та відкрили стосовно нього кримінальне провадження.

Також працівники «Варти» допомогли людині і на святкуванні Водохреща на березі ріки. Там вони несли службу по охороні публічного порядку, але помітили, що одну з дівчат які купаються у крижаній воді, понесла течія.

“Дівчина не могла вибратися на слизький бетонний берег, – розповідає інспектор «Варти» Ігор Комарницький.- Видно було, що вона дуже злякалася. Ми з напарником відразу схопили її за руки та витягли на берег.”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.